Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
01

Talentendag 12-16 jaar

14 maart

De Talentendag gaat wel door ondanks het Coronavirus.
De Toneelmeester volgt nauwlettend de ontwikkelingen rond het coronavirus en volgt de adviezen en richtlijnen van de GGD, het ministerie en het RIVM op. Donderdag 12 maart 2020 heeft het kabinet in een persconferentie aanvullende maatregelen tot en met 31 maart

Streng geadviseerd wordt om thuis te blijven in de volgende situaties:

Bij één van de volgende symptomen: verkoudheid, keelpijn, hoesten en eventueel koorts;

Wanneer u contact heeft gehad met een patiënt met het coronavirus.

 

Talentendag voor 12-16 jaar

Talentendag voor jongeren 12-16 jaar
Op 14 maart houden we een talentendag  van 12:00 tot 15:00 uur. Op deze dag kan je acteerworkshops volgen bij de jeugdselectie van De Toneelmeester. Deze kennismakingsdag kost 15 euro. Geef je acteerervaring door, zodat we je kunnen indelen op leeftijd en niveau. Wees op tijd want vol is vol.

We selecteren deze dag spelers voor onze acteerworkshops die op vrijdagmiddag 20 maart of 22 maart zondagmiddag starten. Mocht deze dag je bevallen en word je door ons geselecteerd, dan kan je deelnemen aan de acteerworkshops. 

Wat zoeken we?
We zoeken spelers tussen 12-14 jaar en 14-16 jaar die lef en ambitie hebben. Ervaring is een pré. We gaan verder dan een leuke hobby. Verlegen in een hoekje kruipen of niet mee willen doen om welke reden dan ook, doen wij niet aan.

Wat bieden we?
De acteerlessen worden gegeven door gedreven en vakbekwame docenten, die er in geloven dat acteren een vak is, een ambacht. Onze lessen gaan verder dan theaterspelletjes en zijn gericht op het stimuleren van de persoonlijke ontwikkeling van elke speler.
Voor de geïnteresseerde in een professionele acteercarrière, sluit de jeugdtheaterschool van De Toneelmeester aan bij de vooropleiding voor de HBO Toneelscholen.

We selecteren voor de volgende workshop:

De workshop duurt 13 weken

Op de vrijdagmiddag 16:30 of zondagmiddag 13:00 een les van 2 uur
Vanaf 20/22 maart – Vakantie 27 april tot 10 mei – Laatste les 26/28 juni

Kosten: 286 euro (11 euro per uur)

 

Kosten talentendag 15 euro
Totaal