Laden Evenementen
01

Volwassenen Beginners 21+ woensdag

31 augustus @ 19:00 - 22:00 €199

Volwassenen Beginners |  31 aug – 12 okt | duur: 7 woensdag | 6 plekken vrij | 199 euro Ex BTW

Altijd al willen acteren, maar is het er nooit van gekomen? In deze acteerworkshop krijg je een indruk van het acteer vak!  De lessen worden gegeven door professionele acteurs met een behoorlijke staat van dienst en ervaring met spelen en doceren. Dit kan je terugvinden onder het kopje ‘Meesters’. Al ruim 16 jaar staat De Toneelmeester bekend om haar kwaliteit en persoonlijke benadering naar de spelers. Op deze manier leer je snel en leer je jezelf te ontplooien.

De spelers ervaren deze acteerlessen als een positieve, inspirerende en bijzondere ervaring. Hier leren ze veel over het vak acteren, maar ook over zichzelf. Het uiterste uit jezelf halen is een belangrijk speerpunt bij theaterschool De Toneelmeester.

We werken in de eerste reeks lessen op basis van improvisatie. De lessen zijn pittig maar ook speels en dynamisch. Deze workshop is voor beginners en/of voor spelers met een beetje spelervaring vanaf 21 jaar. Na het afronden van deze workshop  is het mogelijk om door te stromen naar een vervolgworkshop. De Toneelmeester deelt dan de spelers opnieuw in op niveau. De vervolgworkshop staan niet op de site.

 

Subtotaal
BTW
Totaal

31 augustus
Tijd:
19:00 - 22:00
€199
Evenement Categorie: