Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Vooropleiding selectie Dinsdag 16+

31 oktober - 12 december

Vooropleiding theater / theaterschool Amsterdam

Dit jaar zijn we weer nummer 1 bij de HBO Theaterscholen. 

24 spelers aangenomen op de HBO theaterschool

Op de dinsdagavond hebben wij een selectiegroep. Deze groep is speciaal voor spelers met  veel spelervaring die de ambitie hebben om professioneel acteur te worden en auditie gaan doen bij een HBO toneelschool. We vragen doorzettingsvermogen van je om je talent door te kunnen ontwikkelen op de volgende focuspunten;

  • Verbeeldingskracht
  • Spelspanning
  • Vorm
  • Intensiteit
  • Kwetsbaarheid
  • Eigenheid

 

Deze vooropleiding is geschikt als goede voorbereiding op het kunstvakonderwijs, HBO Theaterscholen en als toelating voor ons beroemde Talententraject. We kijken goed naar jou als acteur en stimuleren jouw talent. De Toneelmeester staat voor maatwerk voor jou als speler. Samen met ervaren docenten in een veilige maar vooral creatieve omgeving bieden wij een plek waar jij jouw talenten kan ontwikkelen. Dit resulteert in een zeer hoog percentage spelers die elk jaar worden aangenomen op de HBO Kunst/Toneel- opleiding.

Na het afronden van deze workshop is het mogelijk om door te stromen naar een vervolgworkshop. Hierin worden de spelers opnieuw ingedeeld op niveau. Deze vooropleiding zien we ook als een eerste selectie voor ons Talententraject. Als selectiespeler gaan wij ervan uit dat je ook auditie gaat doe bij HBO toneelscholen.

Ben je 21 jaar of ouder? Klik hier.

8 Lessen van 2,5 uur  / 19:00 t/m 21:30 uur 

31 oktober t/m 19 december

Surinameplein 33 Amsterdam

Max 12 deelnemers

Totaal

 

Gegevens

Begin:
31 oktober
Einde:
12 december
Evenement Categorie: