Lard Adrian

Lard Adrian
Toneelschool Arnhem

Ik ben Lard Adrian Ik ben in 2002 Afgestudeerd aan de Toneelschool in Arnhem. Ik werk al 17 jaar als freelance acteur in het vak.  O.a. gespeeld bij Polly Magoo in ‘Op hoop van zegen’, Bij het Laagland in ‘King A’. Bij de Theatercompagnie in ‘De naam’. Bij Huis aan de Amstel in ‘Meisjes zijn niks’ en ‘Ziek’.  Bij het huis van Bourgondie in ‘Hellobye’ Bij de Toneelschuur in ‘Narziss & Goldmund’ en ‘Bergen’ Ik heb twee jaar in het vaste ensemble van Toneelgroep Oostpool gespeeld.  Daar speelde ik o.a. in ‘Pijlers van de samenleving’, ‘Wat het lichaam niet vergeet’, ‘Kztalt’ ‘Zomergasten’, ‘Wachten op Godot’ en ‘Van de brug af gezien’ Daarna speelde hij in “Het jaar van de schlager” St Berg&Bos. In ‘Trollenjong’ van het Filiaal. In ‘Een Wintersprookje’ bij het M-lab In ‘De eenzame revolutie’ bij Likeminds. In ‘As I left my fathers house’ St. New Duch Connection. ‘Valavond’ Van Het Houten Huis.

Vanaf 2011 heb ik mij ook als coach verder geschoold.  Met als resultaat dat ik projectmatig ook persoonlijke leiderschapstrajecten in de natuur begeleid bij de organisatie Myquest.

Sinds 2013 ben ik meer gaan lesgeven. Oa Bij de Muziektheateropleiding in Arnhem en de Docent opleiding in Arnhem, de Docent opleiding in Utrecht. In de Jaargang bij Kemna trainingen en bij de Toneelmeester