Ik wil je een film van Hugo Konings

DE SPEELFILM – Ik wil je 

De wereld draait door

Ik Wil Je gaat over Anne, die haar carrière als soapactrice abrupt beëindigt nadat ze in een park is verkracht. “Een uniek project met een prachtig eindresultaat, en dat voor een bescheiden budget van 7.000 euro“, zegt een woordvoerder.

Anne, een rol van Suzanne Spliethoff, besluit samen met haar vriendin Lisa op wandelexpeditie te gaan door de bergen van Slovenië. Ver weg van haar verkrachter die in Nederland nog steeds gewoon rondloopt, hoopt ze daar tot rust te komen.

 

Maar terwijl Anne denkt dat niemand in Nederland van haar vertrek af weet, blijkt Lisa hun verrassingsreis gewoon op Facebook te hebben gezet. De ex-man van Anne, Björn, is ervan overtuigd dat de verkrachter nu ook weet waar ze is en haar zal volgen.

Omdat Anne een nieuw telefoonnummer heeft genomen, kan Björn haar niet bereiken. Daarom reist ook hij naar Slovenië om haar te waarschuwen. “Aanstellerij van een jaloerse ex die Anne al langer blijkt te stalken? Of heeft hij gelijk en verandert de ontspannen wandelvakantie daadwerkelijk in een nachtmerrie?

Regie: Hugo Konings
Cast: Mark Ram, Suzanne Spliethoff, Diede Zillinger Molenaar, Mark Lardinoye, Marijn Koets, Olaf Malmberg, Diewertje van der Ree, Eitan Wynalda.
DOP: Tobias Pekelharing

ik wil je poster

Film : Ik wil je. De Toneelmeester

Relevante links
Uitzending De Wereld Draait Door
IK WIL JE – IMDB
IK WIL JE – TLC

Home