Theaterschool De Toneelmeester Amsterdam / Fotograaf: Malou Kranen

Semi-professioneel

 

Bij aanmelding van deze masterclass  (Semi-professioneel) vragen we je jouw acteerervaringen naar ons te mailen. Een aantal acteerworkshops  hier en daar zijn niet afdoende voor deelname. Deelname alleen voor 21 jaar en ouder.

Aanverwante beroepen hebben de voorkeur, zoals:

Musicalopleidingen, dans, mime of andere opleiding van de Hogeschool van de Kunsten.  Acteurs al werkzaam in het theater en of bij tv of film zijn ook welkom. Dit is een Masterclass acteren op zeer hoog niveau. Amateurspelers verwijzen we naar de gevorderde workshop.

 

Volwassenen SEMIPROF donderdagavond 16 januari

 cv mailen. Dit is een masterclass.

Duur: 8 weken op de donderdagavond
Tijdstip: 19.00-21.30
Kosten: 240  euro 

(boven 21 jaar + 21% BTW)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Masterclass acteren:

 

Deze masterclass is in tegenstelling tot vele acteer masterclasses echt voor de zeer gevorderde en semi prof acteur. In de masterclass gaan we er vanuit dat de speler de basis van acteren zoals aannemen, met een doel opkomen, lef hebben om uit te vergroten. Intenties kan wisselen in een scene en open staat voor regie aanwijzingen allemaal bezit. Anders vragen we je bij de gevorderde in te schrijven of bij de beginnersworkshop.

[wpseo_address show_state=”0″ show_country=”0″ show_phone=”1″ show_phone_2=”0″ show_fax=”0″ show_email=”0″ show_logo=”0″]