Acteerlessen Amsterdam

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

ACTEERLESSEN AMSTERDAM
DE THEATERSCHOOL VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN

De acteerlessen van de Toneelmeester worden gegeven door acteurs uit de praktijk. Alle docenten hebben hun sporen verdient en zijn werkzaam in de film of theater branche. Onze acteerlessen sluiten aan bij de HBO theateropleidingen en geven niet alleen inzicht in hoe acteurs handelen maar ook hoe scenes zijn opgebouwd. We proberen de lessen zo concreet mogelijk te houden en de spelers duidelijke handvatten te geven. Onze acteerlessen zijn voor ambitieuze jongeren en gedreven volwassenen. De gevorderde workshop en masterclass zijn echt pittig. Met een beetje ervaring raden we de beginners workshop aan.

Beginnersworkshop (22+)

In deze acteerworkshop voor volwassenen krijg je een indruk van wat het vak acteren inhoudt.

Semi-professioneel

Bij aanmelding van deze acteerworkshop (Semi-professioneel) vragen we je jouw acteerervaringen naar ons te mailen.

Een aantal introductie workshopjes hier en daar zijn niet afdoende voor deelname. Deelname voor 21 jaar en ouder.

Vooropleiding Theater 16+

Voor deze Vooropleiding theater houden we geen audities, spelervaring is bij sommige groepen wel vereist.

Jeugdtheaterschool 13-16

Jeugd workshop met pit!!

Er zijn veel acteerlessen Amsterdam. Veel aanbod. Maar of een cursus goed is bepaald de docent. Vandaar dat we beginnen met het leveren van goede docenten bij de Toneelmeester. Wil je kennis maken met acteren dan zijn de acteerlessen van De Toneelmeester in Amsterdam een goede keuze. We hebben een acteerlessen voor beginners, acteerlessen voor gevondenen maar ook acteerles voor Prof acteurs. In onze workshops behandelen we de basis van acteren. De Toneelmeester is gevestigd in Amsterdam.

Je krijgt bij de Toneelmeester les van afgestudeerde acteurs. We starten vaak vanuit improvisatie maar werken ook met tekst en fysiek spel. Door middel van improvisaties kom je erachter waar jouw kracht ligt en je grenzen en gewoontes. Je leert deze gewoontes in te zetten als spel ingang i.p.v. te zien als blokkade Daarnaast wordt er gewerkt met korte teksten en dialogen. In alle lessen is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je individuele talenten. We proberen bij de acteerlessen je ook inzicht te geven in tekstbehandeling, theatergeschiedenis en dramaturgie.

detoneelmeester.nl

Mocht je nog vragen hebben na het lezen van de website?

Neem dan telefonisch contact met ons op.

Onze acteerlessen vinden plaats in het Fijnhouttheater Amsterdam

De Toneelmeester biedt acteerlessen amsterdam en voor verschillende doelgroepen. Zo is er een cursus voor de jongere, voor de beginner en voor de semi professionele acteur.
In iedere cursus wordt de basis van het acteren behandeld en krijgt de speler persoonlijke aandacht.

In Amsterdam worden momenteel verschillende acteercursussen aangeboden waaronder die van De Toneelmeester.

De theaterschool De Toneelmeester onderscheidt zich door te focussen op de persoonlijke begeleiding van de cursist. Het hebben van talent is slechts een deel van de voorwaarden voor succes. Het goed inzetten van zo’n talent vergt persoonlijke aandacht. De effectiviteit van zo’n aanpak is sterk afhankelijk van de kwaliteit van de docent. Hier onderscheidt zich De Toneelmeester van veel anders opleidingen. De Toneelmeester beschikt over zeer ervaren en gedreven docenten van naam en faam.

[wpseo_address show_state=”1″ show_country=”1″ show_phone=”1″ show_phone_2=”1″ show_fax=”1″ show_email=”1″ show_logo=”0″][wpseo_map width=”400″ height=”300″ zoom=”-1″ map_style=”roadmap” scrollable=”1″ draggable=”1″ show_route=”0″ show_state=”0″]

 

acteerlessen, acteerlessen amsterdam, amsterdam acteerles. acteerles, De Toneelmeester, acteercursus, cursus acteren, theaterschool, toneelschool, acteerworkshop, acteerworkshop amsterdam,
acteerlessen, acteerlessen amsterdam, amsterdam acteerles. acteerles, De Toneelmeester, acteercursus, cursus acteren, theaterschool, toneelschool, acteerworkshop, acteerworkshop amsterdam,

In de cursus wordt aan lichaamshouding en stem expressie gewerkt, maar ook fantasie, muzikaliteit, tekstgevoel en emoties krijgen aandacht. Toneelspelen is letterlijk spelen, zoals kinderen dat doen. Spelend inbeelden dat je iemand anders bent.
Theaterschool De Toneelmeester biedt cursussen voor amateurs en (semi)professionele acteurs vanaf 14 jaar. De opleiding is een uitdaging voor elke cursist, ongeacht zijn of haar niveau. Plezier en vooral persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

Elke les begint met een fysieke warming up waarbij je oefeningen doet op het gebied van concentratie, stem gebruik en beweging in de ruimte. Daarna werk je middels improvisaties aan het transformeren in een rol, samenspel met je medespelers en mise-en-scène.

De cursus draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van de student. Op een speelse wijze wordt je met je eigen persoonlijkheid geconfronteerd. Dat levert geregeld nieuwe en hechte intermenselijke contacten op.
Bij De Toneelmeester kun je terecht vanaf 14 jaar. Naast het normale aanbod van lessen en workshops, bestaat er ook het zogeheten Talententraject voor hen die op een HBO theaterschool willen worden aangenomen. Daarin komen alle onderdelen aan bod die tijdens de audities op de toneelschool van belang zijn.

Lees meer