Acteerworkshop volwassenen

Vooropleiding theater OPLEIDINGEN BEKIJK DE MEEST ACTUELE WORKSHOPS VAN DETONEELMEESTER Workshops 16+ Workshops 21+ Workshops 16+ Workshops 21+ OPLEIDINGEN

Vooropleiding 16+Volwassenen 21+Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

ACTEERWORKSHOP VOLWASSENEN
DE THEATERSCHOOL VOOR JONGEREN EN VOLWASSENEN

Talentontwikkeling voor jong en oud staat bij ons centraal. Persoonlijke aandacht voor de spelers en individuele begeleiding zorgen voor optimale creativiteit en spelplezier in de acteerlessen. Wat maakt Theaterschool De Toneelmeester uniek?

De vooropleiding theater van De Toneelmeester is al jaren hofleverancier voor de HBO theaterscholen in Nederland. zie Wall of Fame
Bij de Toneelmeester werken de beste docenten van Nederland. De docenten zijn professioneel acteur en/of dramadocent bij een van HBO Theaterscholen.
De Toneelmeester heeft een eigen theater en staat direct in verbinding met de praktijk.
De Toneelmeester is tevens ook theater en film producent. We produceren theatervoorstellingen voor de schouwburgen door heel Nederland. We werken voornamelijk met spelers die bij onze vooropleiding theater zijn begonnen en uiteindelijk een HBO Toneelschool hebben afgerond.
De Toneelmeester werkt samen met Toneelacademie Maastricht , Academie voor Theater en Dans , ArtEZ hogeschool voor de kunsten Arnhem, HKU – HKU Theater
We werken samen met vele casting/stemmen bureaus. We denken en werken mee aan een prof. carrière als acteur.
Bij De Toneelmeester gaan we uit van de kracht van de docent en de potentie van de spelers. We houden in de acteerlessen niet één bepaalde acteermethode aan.

We geloven dat de theaterdocenten het meest in hun kracht staan als ze zelf invulling kunnen geven aan de acteerworkshops en doen waar ze al jaren goed in zijn. Acteren is een vak, een ambacht.

Daarom vragen we onze docenten hun eigen persoonlijke ervaringen en vakkennis zoveel mogelijk in te zetten in onze acteerlessen.

Beginnersworkshop (22+)

Acteerworkshop voor volwassenen.

Semi Prof workshop

Spelers met veel ervaring c.v. vereist.

Acteerworkshop volwassenen

Acteerworkshop volwassenen

De Toneelmeester bied naast de vooropleiding theater voor jongeren ook acteerworkshops volwassenen aan.

Deze acteer workshops voor volwassenen hebben we voor beginners en voor de semi prof acteurs. acteer workshops vinden plaats in Amsterdam.

Theaterschool de Toneelmeester heeft acteerworkshops voor spelers vanaf 24 jaar.

workshop acteren volgen bij De Toneelmeester.

Acteerworkshop voor volwassenen
Bij De Toneelmeester geven we ook acteerlessen aan volwassenen. Deze groep verdelen we in twee groepen. Acteren voor beginners en acteren voor ervaren en semi prof acteurs. Voor de laatste groep vragen we je wel je ervaring door te geven. Ondanks dat de leeftijd van deze spelers toelating op een toneelschool niet meer toelaat, willen we de lesstof op niveau houden.

Hiermee bedoelen we dat deze lessen ook op een HBO Theaterschool gegeven zouden kunnen worden. In Amsterdam worden veel lessen aangeboden voor volwassenen. Maar meestal verzanden de lessen in een gezellig hobby clubje. Wij verwachten ook in beginnersworkshop volledige inzet. Acteren is alleen leuk als we het bloed serieus nemen.

Acteerworkshop voor beginners
Op zoek naar een theaterschool waar je je eerste stappen op acteergebied kunt zetten?

Of heb je al eerder geacteerd en wil je jouw vaardigheden naar een hoger niveau tillen?

Bij ons worden de acteerworkshop gegeven door professionele acteurs en regisseurs, die een jarenlange ervaring in het vak hebben.

Elk jaar komen er honderden studenten uit heel Nederland en België naar ons toe om een van onze acteerworkshop te volgen.

Als jij ervan droomt om naar de toneelschool te gaan, dan krijg je bij ons de lessen die je een flinke zet in de goede richting kunnen geven!

Als jij bij ons een acteerworkshop volgt, dan weet je dat je in goede handen bent.

Elk jaar weer worden gemiddeld 10 van onze studenten toegelaten tot een van de 4 HBO toneelopleidingen in Nederland.

Neem dus gerust eens contact met ons op als jij ook beter wilt worden in acteren. Onze toneellessen kunnen ook voor jou een eerste stap op weg naar een mooie acteercarrière zijn.

Acteerworkshop amsterdam
Wil je kennis maken met acteren dan is een acte erles van De Toneelmeester een goede keus.

We hebben een acteerworkshop amsterdam voor beginners, workshop voor gevondenen maar ook acteerworkshop amsterdam voor Prof acteurs.

In onze workshops behandelen we de basis van acteren.

Je leert deze gewoontes in te zetten als spel ingang i.p.v. te zien als blokkade Daarnaast wordt er gewerkt met korte teksten en dialogen.

In alle lessen is er veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en je individuele talenten.

We proberen bij de vervolg acteercursus je ook inzicht te geven in tekstbehandeling, theatergeschiedenis en dramaturgie.

acteerworkshop volwassenen, toneelcursus, acteerworkshop acteren, acteerles, acteerlessen Amsterdam.

Theaterschool Amsterdam

Theaterschool De Toneelmeester

Acteerworkshop Amsterdam

Lees meer