Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.
01

Talententraject (16 t/m 24 jaar)

16 november @ 10:30 - 21:30 €750

Ook dit jaar zijn we weer nummer 1 bij de HBO toneelschool.

16 spelers aangenomen. (zie wall of fame)

De selectie voor het Talententraject is bekend. Deelname voor 2021 is niet meer mogelijk

Wil je deelnemen aan het Talententraject? Dat kan! Geef je eerst op voor de selectie vooropleiding of vraag auditie aan. We selecteren uit deze groepen onze spelers. Het is mogelijk om een auditie aan te vragen* maar de Toneelmeester adviseert een deelname aan de selectie vooropleiding. Dit omdat we dan meer tijd hebben om naar je te kijken en te observeren.

Om deel te nemen aan het Talententraject dienen jongeren niet alleen talent te bezitten, maar ook ambitie en doorzettingsvermogen. Deelnemers moeten auditie doen bij een HBO-toneelopleiding. Ons talententraject is er om spelers goed voor te bereiden op de audities voor de HBO Toneelschool. We onderhouden contact met alle Toneelscholen en nodigen docenten en het hoofd van de toneelschool uit om met onze leerlingen te werken. Het pakket is breed, alle facetten van het spelen en de verschillende disciplines komen aan bod. Het lespakket bestaat uit tekst dialoog, monoloogpresentatie, improvisatie, het maken van performance, fysiek toneel en zang presentatie. We doen er alles aan om de talenten te laten doorstromen naar een van de 4 HBO-toneelscholen of Codarts en Fontys.

Het voorstellen en voordragen van onze spelers aan de betere castingbureaus van Nederland ligt ook in onze handen. We werken samen met deze castingbureaus en theaterscholen om de talenten zo goed mogelijk te begeleiden in en om het werkveld. De docenten van het Talententraject zijn de beste acteurs en docenten in hun vakgebied. Hun staat van dienst is overweldigend. Dit kan je terug vinden onder het kopje ‘Meesters’. Naast deze top docenten met bergen ervaring vragen we oud-leerlingen van onze opleiding – die zijn aangenomen bij een HBO toneelschool en inmiddels zijn afgestudeerd – ons ook te helpen. Dit doen we omdat deze leerlingen jong zijn en hun ervaring en kennis nog vers zijn. Deze verschillende facetten zorgen voor een gezonde mix van leeftijd, ervaring en kennis.

 

Klik hier om je CV op te sturen naar DeToneelMeester en een auditie aan te vragen

Wij nemen contact met je op.

 

Start:  16 november  2021 

Kosten: 750 euro (onder 21 jaar 0% btw – 21 jaar of ouder + 21% BTW)

Duur: 100 uur op dinsdag en woensdag overdag 10:30-13:00 en 13:30-16:00 uur

 

Deelname avondlessen: Verplicht naast het traject

De indeling van de lessen kan afwijken omdat de auditie dagen van de HBO toneelscholen nog niet bekend zijn.

1x 8 weken start  oktober dinsdagavonden 240 euro

1x 6 weken start  januari dinsdagavonden 172 euro

 

 

 

 

 

 

16 november
Tijd:
10:30 - 21:30
€750
Evenement Categorie: