Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Talententraject (16 t/m 24 jaar)

31 oktober @ 10:30 am - 9:30 pm

Vooropleiding theater / theaterschool Amsterdam

23 spelers aangenomen op de HBO toneelschool. 

Wederom een bijzonder hoge score aangezien er 50 spelers in totaal in heel Nederland worden aangenomen

HET TALENTENTRAJECT 

Wil je deelnemen aan het Talententraject? Dat kan! Geef je eerst op voor de selectie vooropleiding of vraag auditie aan. We selecteren uit deze groepen onze spelers. Het is mogelijk om een auditie aan te vragen* maar de Toneelmeester adviseert een deelname aan de selectie vooropleiding. Dit omdat we dan meer tijd hebben om naar je te kijken en te observeren.

Om deel te nemen aan het Talententraject dienen jongeren niet alleen talent te bezitten, maar ook ambitie en doorzettingsvermogen. Deelnemers moeten auditie doen bij een HBO-toneelopleiding. Ons talententraject is er om spelers goed voor te bereiden op de audities voor de HBO Toneelschool. We onderhouden contact met alle Toneelscholen en nodigen docenten en het hoofd van de toneelschool uit om met onze leerlingen te werken. Het pakket is breed, alle facetten van het spelen en de verschillende disciplines komen aan bod. Het lespakket bestaat uit tekst dialoog, monoloogpresentatie, improvisatie, het maken van performance, fysiek toneel en zang presentatie. We doen er alles aan om de talenten te laten doorstromen naar een van de 4 HBO-toneelscholen of Codarts en Fontys.

Het voorstellen en voordragen van onze spelers aan de betere castingbureaus van Nederland ligt ook in onze handen. We werken samen met deze castingbureaus en theaterscholen om de talenten zo goed mogelijk te begeleiden in en om het werkveld. De docenten van het Talententraject zijn de beste acteurs en docenten in hun vakgebied. Hun staat van dienst is overweldigend. Dit kan je terug vinden onder het kopje ‘Meesters’. Naast deze top docenten met bergen ervaring vragen we oud-leerlingen van onze opleiding – die zijn aangenomen bij een HBO toneelschool en inmiddels zijn afgestudeerd – ons ook te helpen. Dit doen we omdat deze leerlingen jong zijn en hun ervaring en kennis nog vers zijn. Deze verschillende facetten zorgen voor een gezonde mix van leeftijd, ervaring en kennis.

 

VRAAG AUDITIE AAN:

 

Stuur je acteer cv mee.

Eerste auditie datum:

Zondag 18 juni

Kan je niet deze datum, mail ons ook.

contact@detoneelmeester.nl

 

Start:  Begin OKTOBER 2023.

Exacte data volgt later.

 

Kosten: 800 euro (onder 21 jaar 0% btw – 21 jaar of ouder + 21% BTW)

Duur: 100 uur op dinsdag en woensdag overdag 10:30-13:00 en 13:30-16:00 uur

Deelname avondlessen: Verplicht naast het traject in november en januari

Waar: Surinameplein 33 amsterdam

 

Gegevens

Datum:
31 oktober
Tijd:
10:30 am - 9:30 pm