Laden Evenementen
01

Talententraject (16 t/m 24 jaar)

16 november @ 10:30 - 21:30 €750

Ook dit jaar zijn we weer nummer 1 bij de HBO toneelschool. 19 spelers aangenomen. (zie wall of fame)

SELECIE INMIDDELS BEKEND.

Wil je deelnemen aan het Talententraject? Dat kan! Geef je eerst op voor de selectie vooropleiding. We selecteren uit deze groepen onze spelers. Het is mogelijk om een auditie aan te vragen* maar de Toneelmeester adviseert een deelname aan de selectie vooropleiding. Dit omdat we dan meer tijd hebben om naar je te kijken en te observeren.

Om deel te nemen aan het Talententraject dienen jongeren niet alleen talent te bezitten, maar ook ambitie en doorzettingsvermogen. Deelnemers moeten auditie doen bij een HBO-toneelopleiding. Ons talententraject is er om spelers goed voor te bereiden op de audities voor de HBO Toneelschool. We onderhouden contact met alle Toneelscholen en nodigen docenten en het hoofd van de toneelschool uit om met onze leerlingen te werken. Het pakket is breed, alle facetten van het spelen en de verschillende disciplines komen aan bod. Het lespakket bestaat uit tekst dialoog, monoloogpresentatie, improvisatie, het maken van performance, fysiek toneel en zang presentatie. We doen er alles aan om de talenten te laten doorstromen naar een van de 4 HBO-toneelscholen of Codarts en Fontys.

Het voorstellen en voordragen van onze spelers aan de betere castingbureaus van Nederland ligt ook in onze handen. We werken samen met deze castingbureaus en theaterscholen om de talenten zo goed mogelijk te begeleiden in en om het werkveld. De docenten van het Talententraject zijn de beste acteurs en docenten in hun vakgebied. Hun staat van dienst is overweldigend. Dit kan je terug vinden onder het kopje ‘Meesters’. Naast deze top docenten met bergen ervaring vragen we oud-leerlingen van onze opleiding – die zijn aangenomen bij een HBO toneelschool en inmiddels zijn afgestudeerd – ons ook te helpen. Dit doen we omdat deze leerlingen jong zijn en hun ervaring en kennis nog vers zijn. Deze verschillende facetten zorgen voor een gezonde mix van leeftijd, ervaring en kennis.

Klik hier om je CV op te sturen naar DeToneelMeester en een auditie aan te vragen

Wij nemen contact met je op.

ivm Corona virus

De auditie is met max 3 mensen en met 1,5 meter afstand.

Vraag een auditie aan voor het komende jaar 30 september

 

Start: 17 november 2020 

Kosten: 750 euro (onder 21 jaar 0% btw – 21 jaar of ouder + 21% BTW)

Duur: 100 uur op dinsdag en woensdag overdag 10:30-13:00 en 13:30-16:00 uur

(i.v.m Corona zullen de groepen halveren naar max 7 spelers en ook de lestijden halveren.)

 

Deelname avondlessen: Verplicht naast het traject

De indeling van de lessen kan afwijken omdat de auditie dagen van de HBO toneelscholen nog niet bekend zijn.

1x 8 weken start 19 oktober dinsdagavonden 240 euro

1x 7 weken start 4 januari dinsdagavonden 210 euro

 

Data traject overdag kosten (750 euro):

17 & 18 november, 25 & 25 november 1 & 2 dec 8 & 9 dec, 15 & 16 dec

5 & 6 jan, 12 & 13 jan, 19 & 20 jan, 26 & 27 jan, 2 & 3 feb,

 

 

 

 

16 november
Tijd:
10:30 - 21:30
€750
Evenement Categorie: