Laden Evenementen
01

Volwassenen Beginners 21+ Donderdag

26 augustus @ 19:00 - 21:30 €240

Beginners | start 26 augustus  | duur: 8 donderdagen | VOL | Kosten 240 ex BTW

Altijd al willen acteren, maar is het er nooit van gekomen? In deze acteerworkshop krijg je een indruk van het acteer vak!  De lessen worden gegeven door professionele acteurs met een behoorlijke staat van dienst en ervaring met spelen en doceren. Dit kan je terugvinden onder het kopje ‘Meesters’. Al ruim 16 jaar staat De Toneelmeester bekend om haar kwaliteit en persoonlijke benadering naar de spelers. Op deze manier leer je snel en leer je jezelf te ontplooien.

De spelers ervaren deze acteerlessen als een positieve, inspirerende en bijzondere ervaring. Hier leren ze veel over het vak acteren, maar ook over zichzelf. Het uiterste uit jezelf halen is een belangrijk speerpunt bij theaterschool De Toneelmeester.

We werken in de eerste reeks lessen op basis van improvisatie. De lessen zijn pittig maar ook speels en dynamisch. Deze workshop is voor beginners en/of voor spelers met een beetje spelervaring vanaf 21 jaar. Na het afronden van deze workshop  is het mogelijk om door te stromen naar een vervolgworkshop. De Toneelmeester deelt dan de spelers opnieuw in op niveau. De vervolgworkshop staan niet op de site.

We werken in kleine groepen van 6 (max 7) spelers 90 minuten zodat veel individuele aandacht kunnen hebben. De indeling van tijd maken we bekend via mail of whatsapp (meestal een week voor aanvang).

 

Aanvullende regels ivm Corona vanaf augustus 2020

– De Toneelmeester volgt de regels van het RIVM
– Bij Corona-gerelateerde klachten bij jou of huisgenoot kom je niet naar de les.
– Er is geen inhaalles en geen restitutie van lesgeld mogelijk
– mochten lessen worden gecanceld door De Toneelmeester ivm Corona advies van RIVM en er kan niet worden ingehaald dan krijg je het resterende lesgeld terug.

 

 

26 augustus
Tijd:
19:00 - 21:30
€240
Evenement Categorie: