Steef Verheijen

Steef Verheijen
Arnhemse Toneelschool

Steef Verheijen is acteur, in 2017 studeerde hij af aan de Arnhemse Toneelschool, ArtEZ Hogeschool voor de kunsten.

Op de toneelschool kreeg Steef les van o.a. Bert Luppes, Sarah Moeremans, Maria Kraakman, Joachim Robbrecht en Nanouk Leopold en werkte samen met Jan Hulst, Nina Spijkers, Olivier Diepenhorst en Jeroen de Man.

In de afwikkelingsfase van de toneelschool speelde Steef in de voorstelling First contact onder regie van Joeri Vos bij Toneelgroep Oostpool en speelde hij in De andere kant van de brug, een samenwerking tussen Keesen en Co & ArtEZ Toneelschool, geregisseerd door Willibrord Keesen. In 2017 was hij te zien in de voorstelling Lord of the flies onder regie van Noël Fischer bij NTJong en in de afstudeervoorstelling NOACH waar hij met zijn klas aan werkte.

In het afgelopen seizoen werkte Steef samen met Enzo Coenen aan een eigen voorstelling getiteld Het Kleine Leed, deze voorstelling was te zien op het Café Theater Festival in Utrecht. Ook was Steef te zien in Tijdje even weg onder regie van Willibrord Keessen en werkte hij mee aan verschillende projecten op de regie-opleiding van de AHK en de Nederlandse filmacademie in Amsterdam.

Naast het werk als Acteur is Steef als docent verbonden aan Theaterschool De Toneelmeester te Amsterdam en Vooropleiding Theater Zone 1380 te Weesp.