selectie DONDERDAG 16+

Dit jaar zijn we weer nummer 1 bij de HBO Theaterscholen.
24 spelers aangenomen op de HBO theaterscholen! 

Op de maandagavond hebben wij een selectiegroep van 16-22 jaar. Deze groep is speciaal voor spelers met veel spelervaring die de ambitie hebben om professioneel acteur te worden en auditie gaan doen bij een HBO toneelschool. We vragen doorzettingsvermogen van je om je talent door te kunnen ontwikkelen op de volgende focuspunten;

  • Verbeeldingskracht
  • Spelspanning
  • Vorm
  • Intensiteit
  • Kwetsbaarheid
  • Eigenheid

Deze vooropleiding is geschikt als goede voorbereiding op het kunstvakonderwijs, HBO Theaterscholen en als toelating voor ons beroemde Talententraject. We kijken goed naar jou als acteur en stimuleren jouw talent. De Toneelmeester staat voor maatwerk voor jou als speler. Samen met ervaren docenten in een veilige maar vooral creatieve omgeving bieden wij een plek waar jij jouw talenten kan ontwikkelen. Dit resulteert in een zeer hoog percentage spelers die elk jaar worden aangenomen op de HBO Kunst/Toneel- opleiding.

Na het afronden van deze workshop is het mogelijk om door te stromen naar een vervolgworkshop. Hierin worden de spelers opnieuw ingedeeld op niveau. We helpen alle spelers met hun HBO theaterschool audities mocht daar vraag naar zijn. Als selectiespeler gaan wij ervan uit dat je ook auditie gaat doe bij HBO toneelscholen.

Inschrijven

BEPERKT AANTAL PLEKKEN (MAX. 12 DEELNEMERS)

8 Lessen van 2,5 uur
5 sept t/m 24 okt
19:00 -21:30 uur

Anthony Fokkerweg 51 Amsterdam

Totaal