Vooropleiding theater Amsterdam


Vooropleiding 16+Volwassenen 21+Er zijn momenteel geen toekomstige events.

Vooropleiding theater Amsterdam
VOOROPLEIDING THEATER AMSTERDAM
Vooropleiding theater
De vooropleiding theater amsterdam is voor jongeren (16 – 21 jaar) met als doel acteur te worden of op een serieuze manier met het vak acteren bezig te zijn. Daarnaast is de vooropleiding theater de ideale manier om je voor te bereiden op één van de HBO theaterscholen.

De vooropleiding theater heeft 5 instapmomenten per les jaar. Verder hebben we voor de jongeren die grote acteer ambities hebben ook nog een intensief toneelschool traject.

Het toneelschool traject biedt de mogelijkheid om je voor te bereiden op de toelating tot de Faculteit Theater van een Hogeschool voor de Kunsten. Deelname aan het traject is alleen mogelijk door selectie vanuit de vooropleiding. Je krijgt bij de vooropleiding theater onder leiding van professionals uit het theatervak, lessen in uiteenlopende facetten van het acteren. Hierin staat de groei en ontwikkeling van de jonge speler centraal.

Tijdens de Vooropleiding theater ervaar, onderzoek en leer je wat studeren aan de toneelschool inhoudt.

Vooropleiding theater amsterdam
We besteden veel aandacht aan jouw individuele ontwikkeling en talent. Als je een HBO toneelschool overweegt, is het verstandig eerst een basis vooropleiding theater en het toneelschool traject te volgen. Het maakt je bewuster van het vak, wat het allemaal inhoud en en het verhoogt sterk je kansen bij de toelating op één van de 4 HBO toneelscholen.

Bij toneelspelen gebruik je in de eerste plaats jezelf als instrument.

Bij Vooropleiding theater zal hiermee ook in aanraking komen. Je lichaam en je stem, maar ook fantasie, muzikaliteit, tekstgevoel en emoties zijn allemaal van belang om in te zetten in je spel.

Toneelspelen is letterlijk spelen, zoals kinderen dat doen – je inbeelden dat je iemand anders bent en ergens anders bent –

maar acteren is tegelijkertijd een ambacht. Allerlei aspecten van het acteren zijn voor mensen met talent en aanleg door het volgen van lessen te veroveren en te verbeteren.

vooropleiding theater amsterdam
Bij de Toneelmeester komen vele aspecten van het acteren aanbod. Een introductie in het toneelspelen voor beginnende spelers; steeds verdere verdieping en verbreding van je mogelijkheden en vaardigheden in het toneelspelen voor gevorderde spelers.

Wil je (verder met) toneelspelen? Kijk bij ons naar het aanbod van workshops en cursussen. We hebben het gedurende jaar talloze instapmomenten

workshop acteren, acteerworkshop,acteercursus, cursus acteren, acteercusus Amsterdam, toneellessen, De Toneelmeester

Vooropleiding Theater Amsterdam Jeugdtheaterschool

Theaterschool amsterdam, acteerworkshop, acteerworkshop amsterdam, jeugdtheaterschool amsterdam, vooropleiding theater amsterdam , theatervooropleiding amsterdam,de toneelmeester

Home

http://theatervooropleiding.amsterdam/

Lees meer