Nina Crebas | Fotografie - Acteur | Annelieke Joosten

DE TONEELMEESTER

De theaterschool voor jongeren en volwassenen

 

De vooropleiding theater Amsterdam verzorgt acteerlessen voor talentvolle jongeren die geïnteresseerd zijn in een professionele acteercarrière, maar ook voor de betere amateurs of semiprofessionele acteurs zijn er toegesneden acteerworkshops. Talentontwikkeling voor jong en oud staat bij ons centraal. Persoonlijke aandacht voor de spelers en individuele begeleiding zorgen voor optimale creativiteit en spelplezier in de acteerlessen.

Wat maakt De Toneelmeester uniek?

  • De vooropleiding theater van De Toneelmeester is hofleverancier voor de HBO theaterholen in Nederland. zie Wall of Fame
  • Bij de Toneelmeester werken de beste docenten van Nederland. De docenten zijn professioneel acteur en/of dramadocent bij een van HBO Theaterscholen.
  • De Toneelmeester heeft een eigen theater en staat direct in verbinding met de praktijk.
  • De Toneelmeester is tevens ook theater en film producent. We produceren theatervoorstellingen voor de schouwburgen door heel Nederland. We werken voornamelijk met spelers die bij onze vooropleiding theater zijn begonnen en uiteindelijk een HBO Toneelschool hebben afgerond.

Bij De Toneelmeester gaan we uit van de kracht van de docent en de potentie van de spelers. We houden in de acteerlessen niet één bepaalde acteermethode aan. We geloven dat de theaterdocenten het meest in hun kracht staan als ze zelf invulling kunnen geven aan de acteerworkshops en doen waar ze al jaren goed in zijn. Acteren is een vak, een ambacht. Daarom vragen we onze docenten hun eigen persoonlijke ervaringen en vakkennis zoveel mogelijk in te zetten in onze acteerlessen.

 

 

 

 

Vooropleiding theater Amsterdam

De toneelschool van De Toneelmeester is zowel geschikt voor zowel beginnende als ervaren spelers, en biedt acteurs intensieve training in het vak acteren. De workshops geven concrete inzichten in het theater en film acteren.

 

Toneelschool Amsterdam

Vooropleiding theater De Toneelmeester behoort tot de best werkende vooropleidingen van Nederland. In tegenstelling tot andere vooropleidingen ligt de nadruk bij de acteerschool van de De Toneelmeester op het bieden van praktische ervaring en hands-on onderwijs aan onze studenten, zodat ze niet alleen hun vak als acteurs ontwikkelen, maar ook uitblinken in audities. Onze docenten zijn allemaal professionele, werkende acteurs, regisseurs en casting directors. De docenten geven elke student een persoonlijke focus. Door deze persoonlijke aanpak van onze vooropleiding bereiken we een hoge score in de aanname bij de HBO Toneelscholen in Nederland.

Acteerworkshops

Als leidende acteer- en toneelschool in Amsterdam bieden wij acteerlessen en acteerworkshops die je de mogelijkheid bieden om te studeren op verschillende niveaus. Onze acteercursussen zijn ’s avonds en doordeweekse dagen. Ons Talententraject is twee volle dagen in de week. Als je nieuw bent in acteren, kijk dan eens naar onze beginnerscursussen, een geweldige manier om een ​​kennis te maken in een leuke, ondersteunende sfeer voordat je doorgaat naar het niveau van gevorderde. Diegenen die op zoek zijn naar intensievere training in verschillende acteertechnieken, boek dan een workshop bij onze Toneelschool in Amsterdam.

Auditie Toneelschool

Onze Talententraject is de premium acteercursus van de Toneelmeester Dit Traject biedt een meeslepende en uitgebreide training die een aantal belangrijke acteer disciplines beslaat. De cursus is perfect als u op zoek bent naar een diepgaand programma als voor traject voor de HBO Toneelschool. Onze acteerworkshop is ontworpen om je een basis te geven in de fundamentele acteertechnieken en van het creëren van karakter en diepgang in spel. Iedereen die op zoek is naar een inleidende en diepgaande vooropleiding theater en lessen wilt over verschillende kerndisciplines, is bij de Toneelmeester op het juiste adres.

 

vooropleiding Theater Amsterdam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Theatervooropleiding

www.jeugdtheaterschool.amsterdam

 

 

 

 

Het Jaartraject

Academie voor Theater en Dans

Theaterschool De Toneelmeester

www.hugokonings.nl

https://www.facebook.com/detoneelmeester.nl/

 

 

 

Acteeropleiding Amsterdam

 

Vooropleiding Theater Amsterdam

 

Toneelschool

Kleinkunst