Theaterschool Amsterdam

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

De Toneelmeester: theaterschool voor jong en oud

De Toneelmeester is een theaterschool waar jong en oud welkom is voor toegesneden acteerworkshops. Onder leiding van ervaren en professionele (gast)docenten wordt jouw talent optimaal ontwikkelt. Dit is ideaal als jij droomt over een acteercarrière en bijvoorbeeld auditie wilt gaan doen bij de toneelacademie in Maastricht, Amsterdam of Arnhem. Amateurs en semi-professionals vergroten hun kansen bij castingbureaus door een aanvullende cursus te volgen. Deze cursussen worden georganiseerd voor 16+ en 21+. Daarnaast organiseren we speciale talenttrajecten voor jongeren en jaartrajecten voor de leeftijdscategorie 18 tot en met 45 jaar. Met onze hulp wordt jouw acteercarrière in de lift geholpen!

Theaterschool Amsterdam met gedreven en ervaren docenten

Onze theaterschool Amsterdam staat bekend om haar gedreven docenten. Doordat alle docenten jarenlange ervaring hebben (en soms zelf ook acteur zijn) weten ze alle kneepjes van het vak feilloos over te brengen. Wij lopen bovendien mee tijdens de auditierondes van de verschillende theaterscholen. Wij weten hierdoor precies op welke punten we moeten letten als we jou klaarstomen voor de opleiding. Op onze Wall of Fame hebben we foto’s geplaatst van alle leerlingen die (mede dankzij onze cursus) zijn aangenomen bij de theaterschool. Goed om te weten: de workshops worden aangepast aan jouw niveau en leeftijd. Naast dat de lessen leerzaam zijn, zijn ze hierdoor ook leuk om te volgen!

Meer weten over De Toneelmeester?

Wil je meer te weten komen over De Toneelmeester? Neem dan een kijkje op de website. Hier vind je veel praktische informatie en bijvoorbeeld de meest gestelde vragen. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen als je een vraag hebt. Je bereikt ons via de e-mail, telefoon of het online contactformulier. Ben je enthousiast geworden? Stuur dan meteen je CV in voor de selectiegroepen of schrijf je in voor een van de opleidingen via onze website. Wij zullen hierna zo snel mogelijk contact met je opnemen. Graag tot ziens bij De Toneelmeester!

Lees meer